Lansarea competiției „Titlul de excelență în școlile VET” din județul Hunedoara – Ediția 2018″

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara implementează alături de Ministerul Educației – Centrul Național pentru Dezvoltarea Învățământului Profesional și Tehnic proiectul LEARNING BY DOING, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Transnațional Dunărea, al cărui partener principal este Camera de Comerţ şi Industrie din Budapesta – Ungaria și care reunește 24 de parteneri din Austria, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Germania, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria.

Obiectivul principal al proiectului este îmbunătăţirea capacităţii tuturor actorilor relevanţi în educaţie şi formare profesională prin consolidarea parteneriatelor la nivel regional, naţional şi transnaţional pentru a facilita dezvoltarea şi consolidarea sistemelor existente de educaţie şi formare profesională din ţările din Regiunea Dunării.

Grupul de actori locali format în cadrul proiectului din reprezentanți ai companiilor, ai autorităților publice județene și locale, instituțiilor deconcentrate și Inspectoratul Școlar din județul Hunedoara, a elaborat un plan de acțiuni care să contribuie la atingerea obiectivului propus.

Una din aceste acțiuni se referă la asigurarea calității în școlile cu profil vocațional și tehnic și promovarea exemplelor de bune practici în mediul social și economic și validarea rezultatelor de către mediul de afaceri.

În acest sens organizăm în cadrul proiectului competiția „TITLUL DE EXCELENȚĂ ÎN ȘCOLILE VET din județul HUNEDOARA – Ediția 2018” care doresc să se înscrie pentru obținerea acestui titlu pentru următoarele arii de competențe: Atractivitate, Flexibilitate, Relevanță, Inovare, Business.

Lansarea oficială a competiției pentru școli va avea loc joi, 22 martie 2018, ora 12, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, Str. Gh. Barițiu, nr. 2 și sunt invitați să participe reprezentanți ai școlilor, mass media, dar și ai companiilor interesate de calificarea elevilor din județ.

Pentru înscrierea școlilor în competiție este disponibil un chestionar online, iar metodologia pentru evaluarea scolilor va fi prezentată în cadrul întâlnirii de către d-na Ildiko Pataki, Coordonatorul Regiunii Vest al CNDIPT.
Vă așteptăm la eveniment!

https://goo.gl/forms/VtCNwZ4nrVWMt7Jt2

Learning by Doing – lansare competitiei Titlul de Excelenta 2018

Lansarea competitiei Titlul de Excelenta 2018, in cadrul proiectului cu finantare europeana Learning by Doing.
Inscrierea scolilor in competitie se face accesand linkul
https://goo.gl/forms/BXP5uRlr1tIBxbrF3

#LearningbyDoing #TitluldeExcelenta2018

Posted by Camera de Comert si Industrie Hunedoara on Friday, March 23, 2018

Comments are closed.