Competiția Titlul de excelență 2018

Competiția Titlul de excelență 2018 este organizată în cadrul activităților proiectului Learning by Doing implementat de CCI Hunedoara și Cndipt ReferNet Romania.
În această perioadă se desfășoară vizitele de monitorizare la cele 14 școli înscrise în competiție pentru 33 de titluri de excelență, urmând ca după 20 mai să cunoaștem rezultatele.
Le dorim tuturor mult succes!

În date de 3.05.2018, la Liceul Tehnologic ”Crișan” din Crișcior și Colegiul Tehnic Energetic ”Dragomir Hurmuzescu” Deva au avut loc vizitele echipelor de audit / monitorizare pentru evaluarea activității acestora în vederea întocmirii rapoartelor pentru acordarea titlului de excelență, în domeniile ”Relevanță, Atractivitate, Flexibilitate, Business”.
Au făcut parte din comisie: doamna inspector profesor Dana Luiza Cioară, domnul Daniel Mogoșan S.C. ”Dayana Style”, Alexandru Florin Circo manager S.C. ”Circo Alexandru”, Pop Alin – Administrator SC Automario Expert SRL, Stoi Daniel – Director S.C. Carmeuse Holding. Pentru evaluarea unității școlare, echipele de monitorizare au purtat discuții cu echipele manageriale și cadrele didactice, au solicitat dovezi pentru justificarea activităților menționate și care susțin acordarea titlului de excelență.
Urăm succes tuturor unităților școlare care s-au înscris în competiție și felicităm pe această cale cele două unități școlare auditate pentru dovezile prezentate și activitățile derulate care pot fi multiplicate ca exemple de bune practici în învățământul tehnologic hunedorean.

Comments are closed.